Хасково

Заради експерт отложиха делото за убития таксиджия

Назъм Назми АзисХасковският окръжен съд не даде днес ход на делото за убийството на таксиметровия шофьор Димитър Янакиев.Трупът му бе открит захвърлен до лозов масив край Стамболово с огнестрелна рана във врата през лятото на 2006 година. Семейството на убития иска 320 хиляди лева кръвнина от обвинения за престъплението Назъм Назми Азис.

Причина за отлагането на процеса стана непредставено заключение от  вещо лице.  Съдия Росен Русев насрочи делото за април, когато трябва да бъде представено заключението от назначената психиатрична експертиза на подсъдимия.  
Haskovo.info припомня, че на предишното заседание на 28-ми януари бяха констатирани несъответствия между показанията на обвиняемия Азис и основния свидетел по делото Ерай Юсуф. Според обвинителния акт той е пътувал заедно с подсъдимия в таксито в нощта на убийството. Азис отрече това на проведената очна ставка между двамата през януари. Свидетелят пък от своя страна разказа, че подсъдимият му е предложил 5 хиляди лева, апартамент и съдействие ако поеме вината за престъплението върху себе си.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button