Хасково

Масларова раздава „перли“, ще плаща гаранция със заеми

Масларова раздаде мартеници на журналистите, на снимката - Николай ГрудевНямам никакви намерения да влизам зад решетките, тъй като не съм виновна. Имам достатъчно приятели, които ми се обадиха след като изтече информацията за исканата гаранция от 50 000 лева и заявиха, че са готови да ми помогнат финансово. Това заяви днес пред Haskovo.info бившият социален министър Емилия Масларова, която е в Хасково за срещи с електората си. Тя допълни, че в такива трудни моменти се познава кои са истинските приятели. Такива имало и от Хасково.

На пресконференция днес от общинското ръководство на социалистическата партия в Хасково съобщиха, че са готови да помагат на изгонените от държавната администрация техни кадри правно и финансово. Оказа се обаче, че помощ засега не е поискал никой.

По време на днешната си пресконференция Емилия Масларова подари на журналистите мартеници. Дамите получиха имитации на перли, а мъжете – червено- бели топки. От общински съвет на БСП се отчетоха с традиционни преплетени конци с бяла роза.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button