Регион

Младежите от БСП сравниха министър Дянков с бедствието в Хаити

Срещата в ХарманлиСериозно сме обезпокоени от действията на финансовият министър Симеон Дянков, заяви днес в Харманли председателят на Младежкото обединение на БСП Явор Гечев . Повод за изказването му е указание на НАП от 25 февруари, което задължава малките фирми да плащат три пъти  и половина по-високи осигуровки.

„Смятам, че в момента когато малкия бизнес се опитва да оцелее действията на финансовия министър го избутват по-надолнището на фалита по-време на кризата“, бе категоричен Явор Гечев. По думите му това е пълна безумица целяща да заличи дребния бизнес, а действията на финансовия министър ще предизвикат бедствие подобно на това в Хаити, тъй като са сигурна стъпка за увеличаване на безработицата в България и на несъбираемостта на осигурителните вноски. 

Ако целта е вместо вдигането на приходите в бюджета да се унищожат хората, то младежкото обединение в БСП остро ще се противопостави на министър Дянков да направи държавата опитно поле на малките си заложби в областта на финансите, бяха категорични червените симпатизанти.

Явор Гечев бе днес в Харманли по повод старта на учредяването на областните съвети на младежкото обединение на БСП. За областен координатор за Хасково бе избран Божидар Драганов. Негови заместници ще са Фани Димитрова, Виолета Желева, Владимир Бамбалов и Иво Щерев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

9 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Nafarforii
Nafarforii
07.03.2010 11:52 11:52

Hodete se plqkaite v 4iliite kele6i mrysni ! Samo govorite i mynkate ama za da stignem do tuka nali va67a pumiq ot hora go napravi ! KELE6I ! Tva li vi e mladejta hora na po 30-40 godini are begaite i se mahaite ve4e !

Анонимен
Анонимен
07.03.2010 13:14 13:14

Hahahah DA, syglasen sym s komentara nad men tova li e mladejta? hahahahahhahah 😆 . Izvinqvam se za shliokavicata!

неприятел
неприятел
07.03.2010 16:35 16:35

абе тия младежи на христова възраст , че и повече.ясно защо електората им е само пенсионери.сложили серго отпред за албиниссссссс

Гостенка
Гостенка
07.03.2010 16:57 16:57

Странно защо ви подразниха младежите и тяхната възраст! Похвално е това, че се опълчват срещу едно некадърно управление. Сгрешили сте посоката на коментарите – обърнете внимание на глупостите, които върши Дянков . На тях се поядосвайте малко! 🙁

неприятел
неприятел
07.03.2010 20:00 20:00

г-жо гостенка,
по-добре е да коментираме с чуство за хумор вида на „младежите“,отколкото да се впускаме в сериозни разговори.защото какво сериозно можем да кажем за политиката на станишев,която ни докара до това дердже?да бъдем малцинство в българия?вие не живеете ли в хасково?не виждате ли ,че се превръщаме в турска област,управлявана от кмет подкупник плюс ДПС?до това ни доведе станишев,госпожо.да гладуваме,да се борим за равноправие в иначе държавата българия.и докато червеномислещите като вас не си отидат,нищо не може да се промени…………..

Анонимен
Анонимен
08.03.2010 7:45 7:45

Komentara predi moqt kazva vsichko koeto i az iskah da kaja, no prosto ne mi se pisheshe, zashtoto kakvoto i da pishem tuk si e virtualnoto prostranstvo nqma da ima golqma razlika. Zatova kakto ve4e kazaha „po-dobre da komentirame s 4uvstvo za humor“. Mir i liubov.

гостенка
гостенка
09.03.2010 10:32 10:32

Г-н Неприятел, няма да коментирам с Вас управлението на Станишев и „червените“, но нима сега прозирате адекватно управление? Етнически групи има не само в Хасково, те преобладават и в други региони на страната ни.
Кмета няма да коментирам, тук споделям мнението Ви.
А гладът и борбата за равноправие тепърва започва. И ако държавата ни продължава да се управлява от некадърници .- да, прав сте, обречени сме!

Гого
Гого
10.03.2010 20:05 20:05

Хеле пък „областния“ координатор…

ivan
ivan
01.06.2010 1:02 1:02

нека им напишат имената на тези младежи да видим дали са повече от 10 човека при членска маса повече от 1500 души.по малко от един процент.

Back to top button