Хасково

Шепа младежи обсъдиха с Георги Иванов проекта за 10 млн.лв.

Обсъждането на проектаПублично обсъждане на проекта „Подобряване на паркова среда и пешеходни зони за достъпна архитектурна среда в Хасково“ за 10 млн. лева се проведе в късния следобяд.

Една няколко ученици – представители на Младежкия парламент проявиха интерес. Те приеха радушно дейностите по проекта, които им бяха представени лично от кмета Георги Иванов

Haskovo.info припомня, че след сключването на договор с МРРБ по оперативна програма „Регионално развитие“ общината ще получи близо 10 милиона лева.

Младежите С тях ще бъдат реконструирани Градската градина, парк Ямача, централният фонтан, тротоарите по булевардите „Раковски“ и „Съединение“.

Ще бъдат изградени велоалеи и място за барбекю в парк Кенана. Ще се благоустроят площите източно от ул. „Днепър“ и северно от ул. „Гоце Делчев“, както и празното пространство между улиците „Видин“ и „Сливница“.

30 детски площадки ще бъдат изцяло подновени.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button