Хасково

Масларова плати гаранцията си от 5 000 лева

Емилия Масларова и Иван СтанчевЕмилия Масларова е платила гаранцията си от 5 000 лева. Хасковската депутатка е обвинена, че в качеството си на министър е присвоила 11 милиона лева държавни пари за ремонта на социалния дом в Стара Загора в съучастие с другите обвиняеми. 

Haskovo.info припомня, че гаранцията на Масларова първоначално бе 50 000 лева. На 11 март обаче Софийски градски съд намали сумата на 5 000 лева. Според бившият социален министър и тези пари са много, „ама айде“.

Днес Емилия Масларова бе в Хасково, за да обяви позицията на Коалиция за България по повод антикризисната програма на правителството. „Мислех, че ще има какво да коментирам, но реално няма“, каза Масларова. По думите й появилите се в публичното пространство антикризисни мерки тестват общественото мнение и ги оприличи на PR акция

„Учудващо е, че над 75% от така наречените антикризисни мерси са свързани с ограничаване на социалните права на гражданите. Те не стимулират към развитие, растеж и производство, а ще имат негативно дългосдрочно въздействие върху фиска, социалноосигурителната система, икономиката и социалната сфера, заяви бившият социален министър.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button