Хасково

Ученици от ОУ „Христо Смирненски“ участваха в онлайн състезание

Учениците от ОУ Христо СмирненскиДецата от ІІ и ІІІ клас от ОУ „Христо Смирненски“ в Хасково участваха в петото национално състезание по Информационни технологии за начален етап, което се проведе онлайн. В мрежата малчуганите публикуват софтуерните решения и задачите, по които работат в самия ден на надпреварата. 

Особеното на Националното състезание по Информационни технологии е, че победителите се определят от самите участници. В рамките на 10 календарни дни всеки ученик има право да гласува за 10 от решенията на задачите в неговата състезателна група.

В гласуването ще участват и 10 учители от страната, които също ще дадат своя вот онлайн за най-добрите 10 решения във всяка състезателна група. Победителите ще станат ясни след приключване на гласуването, което ще стартира на 7 април и ще продължи до 16 април.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
.........
.........
02.07.2010 10:59 10:59

plni sme6kovci sa e

petq0888
petq0888
29.09.2010 20:28 20:28

Аз харесвам едно момче от Христо Смирненски!Казва се Иво но не знам фамилията му!Аз съм от училище ВАСИЛ ЛЕВСКИ!И го знам от зградата на уно пил!Той там живее и всики ден като слезне на завединието аз и моята най-добра приятелка до шпионираме!

Back to top button