Хасково

„Достойни за България“ учат безработни и правят фестивал в с. Лозен

Анюта ЛозеваПрофесионален център, в който ще се обучават безработни от област Хасково, ще създаде местната структура на национално движение „Достойни за България“, съобщи зоналният секретар Анюта Лозева. По думите й вече се водят разговори с работодатели. Целта е да се подготвят такива кадри, които после ще успеят да си намерят работа на пазара на труда.

Анюта Лозева съобщи още, че на 23 май движението ще организира фолклорен фестивал „Кехлибарен грозд“ в село Лозен. Проявата ще бъде заснета от филмовия институт в Лондон.

По думите на Анюта Лозева национално движение „Достойни за България“ ще работи за съхраняване на българската култура и традиции и за свобода на организациите, които работят в интерес на обществото.

В областта броя на членовете на движението са 26. Хасковската структура наброява 14 души, а тази в село Лозен – 12. Това са хора, които са бивши членове на „Атака“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Milena
Milena
14.04.2010 11:59 11:59

Stiga veche s tez gluposti…vijte ia na snimkata na kakvo prilicha…dran-dran..samo eftin populizam. Oswen edin chovek ot ataka drugi ne sa otivali v dostoinite. Tez dostojnite ne stavat za nishto, kamo li da napravqt neshto oswen mnogo da govorqt.

Back to top button