Хасково

За патронния си празник ПМГ изтърси таланти

Ива и Йоанна„ПМГ търси таланти“ – под това мото премина тази вечер патронният празник на гимназията, който се проведе в голямата зала на Младежки център – Хасково.

За симпатиите на публиката се бориха танцьорките от VІ клас Ива и Йоанна. Веднага след тях деветокласничката Мирела впечатли учители и ученици с певческите си умения. Под звуците на „Полегнала е Гергана“ те дори извиха кръшно българско хоро.

Мирела и г-н Балкански Безспорно най-интересни за публиката бяха Преслав, Георги и Михаил от група „Хаос“. С грухтене, мучене и малко пеене момчетата изпълниха „Old MacDonald Had a Farm“. През цялото време публиката забавляваше г-н Балкански. С актьорските си умения младият математик сложи в малкия си джоб цялото ПМГ. 

На откриването на празника директорката на школото Тодорка Милева пожела на учениците да се гордеят, че са възпитаници на хасковската математическа гимназия и награди изявилите се ученици в олимпиади и състезания. 

група ХаосЗа празника на училището дойде и новината, че отборът по бадминтон е станал първи на зоналното първенство за ученици, което се провежда в момента. 

Тази вечер презникът на училището продължава в известна дискотека, където се провежда пролетен бал, който преминава под мотото „Glamour party“.

 

 

Тодорка Милева награди ученици

Тодорка Милева награди ученици

Ученици и учители напълниха залата на Младежки център

Ученици и учители напълниха залата на Младежки център

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
mihail valev mitev
mihail valev mitev
22.04.2010 19:29 19:29

na stranicate e pisano georgi preslav i tosho
taka narecheniq „tosho“ sam az poradi greshka vchera sa obarkali imenata, zashoto na gramotata za uchastiq pishe mihail valev mitev
ako moje popravete go

misho
misho
22.04.2010 21:41 21:41

mersi 😀

Back to top button