Хасково

По 100 декларации на час се приемат в НАП Хасково в последния ден

НАП ХасковоПо 100 декларации за доходите от миналата година се приемат на час в Офис Хасково на НАП. Срокът за подаване на годишните данъчни декларации от физически лица изтича днес, поради което салонът за клиенти ще работи докато има желаещи да подадат образци.

Вчера офисът също е работил с удължено работно време – до 18:30 часа заради многото граждани, дошли в последния момент, съобщиха за Haskovo.info от НАП.

Близо 15 700 декларации са подадени до тази сутрин. Предимно клиентите идват на място в НАП – направили са го около 12 000 души. НАП препоръчва на гражданите да използват всички възможности и особено пощите заради по-малката натовареност там. Вариант за деклариране на доходите е и интернет. В последния ден от кампанията се очакват поне още хиляда декларации.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button