Хасково

Ожениха пролетта и ловеца в библиотеката

Децата и клоунът ЯнкоУченици от дом „Асен Златаров“, деца от детска градина „Здравец“ и клоунът Янко се забавляваха заедно в библиотека „Христо Смирненски“. Празникът бе по повод Седмицата на детската книга, която приключва днес. Всички деца заедно играха, гледаха фокуси и си тръгнаха с балони, които клоунът им раздаде. 

Кулминацията на забавлението в библиотеката бе измислената от децата приказка. Те имаха трима герои – пролетта, вълка и ловеца. Оказа се, че вълкът не иска да позволи на пролетта да дойде. Ловецът обаче се намеси и не позволи на вълка да наложи волята си. 

И както става в повече приказки, за да има щастлив край пролетта и ловецът се влюбиха и ожениха. Така всички бяха щастливи. А за да бъде финалът истински децата бяха единодушни, че края на приказката завършва с „три дни яли, пили и се веселили“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button