Хасково

ВМРО-НИЕ с декларация срещу опита за стопиране на проекта за 10 милиона

Общинското ръководство на ВМРО-НИЕОбщинското ръководство на партия „ВМРО – НИЕ“ разпространи днес декларация срещу опита на хасковската фирма „Монолит“ да стопира изпълнението на проекта за 10 милиона лева по програма „Регионално развитие“. Компанията на бившия депутат Иван Стаматов подаде жалба в комисията за защита на конкуренцията срещу процедурата по избор на изпълнител на дейностите по проекта.

Това на практика означава забавяне на изпълнението, което може да коства на Хасково целия проект, заявиха от ВМРО-НИЕ. Така градът ще се прости с 10 милиона лева свежи пари, които са предвидени за подобряване на парковата среда и пешеходните зони.

Призоваваме хасковлии да се противопоставят на „опитите на хора с нечисти цели да пречупят усилията за доизграждане на Хасково като един приятен, проспериращ, чист и спокоен град“, се казва в декларацията.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

7 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
12.05.2010 16:23 16:23

Вие от НИЕ сте пълни смешници!СПРЕТЕ ДА СЕ ИЗЛАГАТЕ И ДА ЛИЖЕТЕ ГЪЗА НА КМЕТА!

slavomir
slavomir
12.05.2010 18:06 18:06

НАЙ-ГОЛЯМАТА ГЛУПОСТ НА СТАМАТОВ!!! ГРАЖДАНИТЕ НА ХАСКОВО ТРЯБВА ДА ГО ОСЪДИМ, КЪДЕ СА МАЙКИТЕ С МАЛКИТЕ ДЕЦА, КЪДЕ Е ГРАЖДАНСКАТА ИНИЦИАТИВА, КАК МОЖЕ ЕДИН ЧОВЕК ДА СЕ ГАВРИ С ЦЯЛ ГРАД!!!! ЗАТВОР ЗА ТОЯ СТАМАТОВ!!!!

Гражданин
Гражданин
12.05.2010 19:17 19:17

10 млн са страшно много пари за реконструкция на паркчето наречено градска градина.За тези пари мястото може да се изгради от нулата , с нова почва, дървета и т.н. Проектът си е чиста кметска далавера.Вече има опит с изписването на пари по проекти – църквата в Узунджово , статуята – кой ще провери колко бетон е излят , колко асфалт почва и т.н.Интересно е къде са коментарите от вчера . В един от тях си беше описано кой чака на софрата на проекта.

Haskovo.info
Haskovo.info
12.05.2010 19:33 19:33

Коментарите от вчера са под вчерашната новина, можете да я откриете през Новини – Всички новини – Новини от Хасково, казва се „Община Хасково: „Монолит“ иска да провали проекта за 10 милиона“. А с дейностите по проекта, който включва над 30 обекта можете да се запознаете в новината „Дадоха 10 милиона на Хасково за паркове, площадки и градинки“ – има линк към нея има в „Прочетете още“ под настоящата новина.

Дядовата ръкавичка
Дядовата ръкавичка
12.05.2010 21:40 21:40

Ами ако процедурите не са спазени ?Като гледам пак бандата на четиримата се е подредила на софрата : Зайо Байо Средногорски /Стефан Петров/ ;Малка мишчица гризана /Анушка Вальова /;Лиса златната лисица /Златьо Марчев/ ;Вълчо от Балкана /Георги Иванов / .
Събрали се те другарски,

разположили се царски

в 10-те милиона на друма

и отворили си дума…

Гражданин
Гражданин
12.05.2010 22:19 22:19

Миналата седмица “ Ротари клуб“ откриха площадка в Орфей за 38 000 лв.Достатъчно голяма и удобна. 30 да направи кмета в града , което си е сериозен брой , това прави 1 140 000 лв.30 !!!.Едва ли ще са 30 .Ограда на градската градина !!!. Пълна тъпотия.Харчат се парите и после някой ще пази бетона.Какви вело алеи на Кенана.Между дърветаат ли ще ги проправят ?Сигурно ще преасфалтират сегашното трасе и затова на изпълнителя му трябва асфалтова база наблизо.В центъра няма къде да спреш да си свършиш работа , паркингите дадени да печелят частни фирми 10 млн за паркове ще се похарчат.Не оправадавм Стаматов.Той ще пречи на този кмет докрай.В крайна сметка има мното по – важни неща от паркове и градинки.Идете в общината да получите някаква услуга.Пълна скръб.Кмета вече само царува.Мишоците по гишетата се правят на котараци и хаоса е пълен. Не можеше ли тези пари да са проект за подобряване на административното обслужване?Но там трябва да се реже на месо и няма НИКАКВА ДАЛАВЕРА.
Идете да си извадите разрешително за строеж например.Няма одобрение без да “ спонсорирате“ общината. Размотаване до безкрай докато не донесете заветната приходна квитанция.

Анонимен
Анонимен
13.05.2010 12:39 12:39

Не е никак честно заради икономическите интереси на този и онзи да страда града.Стаматов се не наяде.Айде косур вече ако той не е изпълнител, има достатъчно пари, заради тази му глупост ако изгубим 10 милн по добре да се покрие някъде че ще го намерим и ще си го изяде.И тези пари не са само за градската градин, а и за кенана и емача, Вие хасковлии не искате ли по хубав град, един от най развиващите и един от най зелените сме.Давай кмете и давайте ВМРО

Back to top button