Регион

Биха и отвлякоха 20-годишен в Харманли заради борч от 10 бона

ПолицияЧетирима мъже са задържани в хасковския арест за отвличане и заплахи, съобщават от областната дирекция на МВР. Преди два дни те пребили двама харманлийци на 20 и 29 години в местен бар.

„Наказателната“ група, състояща се от 8 души използвала юмруци по двамата. Четирима от тях завлекли 20-годишния мъж в лек автомобил Сеат и го откарали на разклона за село Поляново. Там според тъжителя продължили побоя и го заплашили с пистолет, който по-късно е открит и иззет от криминалистите.

Похитителите заявили, че момчето им дължи 10 000 лева за взети от тях контрабандни цигари, за които той твърди пред полицаите, че не е получавал. Нападателите му дали срок от 10 дни за събиране на сумата и го пуснали.

След подадения сигнал полицейските служители задържат двама хасковлии на 29 и 35 години и двама мъже от село Орлово на 26 и 29 години. Още двама 30-годишни от Хасково и 23-годишен от село Криво поле се издирват. Изяснява се и съпричастността на още две лица, действащи в престъпната група.

Други двама 19-годишни харманлийци са нанесли побой над свой връстник. Снощи около 23 часа тримата се скарали след пиянски запой. Те си разменили обидни думи, които довели до мелето. Потърпевшият е в местната болница с охлузни и контузни рани в областта на главата и лицето, без опасност за живота. Побойниците се издирват от полицейските служители.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button