Хасково

Местната власт подкрепя амбициите на младите хора

СрещатаГодишно в бюджета на Община Хасково се отделят 140 000 лв за поощрения на изявени ученици от областта на науката, спорта, изкуствата. Тези средства се  отпускат чрез общинския съвет  по предложение на отдела за култура, образование и спорт и за тях могат да кандидатстват  заслужили ученици от общината. Това съобщи заместник-кметът Кирил Керанов  на работна среща-дискусия „Младежите и местната власт“.

В нея участваха още зам. председателят на Общинския съвет Таня Стойнова и общинският съветник Иван Иванов, които взеха отношение по въпросите свързани със стимулиране на изявите на младежите и провокиране на гражданската им активност. 

Участниците в дискусията се обединиха около становището, че е особено важно общинският съвет да приеме стратегия за развитие на младежта за следващите години, а срещите на младите хора с  представители на местната власт да са по-чести.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button