Хасково

Съдът изпрати астролога Лещански на софийските магистрати

Емил Лещански и Розалина АпостоловаХасковският районен съд не даде ход и изпрати делото срещу астролога Емил Лещански за разглеждане в София. Искането бе направено от адвокат Розалина Апостолова, която обясни, че изказванията на астролога са извършени от София, а и повечето публикации са в национални медии.

Емил Лещански е обвинен в предаване на неверни повиквания за злополука, за което законът предвижда до 2 години затвор. Астрологът предсказа разрушително земетресение, което според него трябваше да вземе и доста жертви в Хасково на Великден миналата година. Тогава много хора напуснаха домовете си и изкараха нощта навън.

Емил ЛещанскиТъй като деянието е квалифицирано в условията на продължаващо престъпление, т.е. изказванията на Лещански са повече от едно, не може да се приложи вариант само с глоба.

Емил Лещански влезе в залата и заяви, че очаква хубав ден за българската демокрация. Той коментира обвинението си като атака срещу него и заяви, че то нарушава човешките права. Астрологът каза, че преди 40 години си е правил хороскоп, който показал, че съдбата му е тежка, а изходът от делото ще реши съдът.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
DF JORDAN
DF JORDAN
17.05.2010 15:52 15:52

ТОЯ ГО ДАЙТЕ НА ХОРАТА ДЕТО ИМ ИЗКАРА АКЪЛА , ДА ГО ВЪРЖАТ НА КЕНАНА ,ЧЕ ВСИЧКИ ДА МУ СЕ ИЗРЕДЯТ – КОЙ КАКТО ИСКА ! ПОСЛЕ ДА ГО ПИТАМ ЗА ПРОГНОЗИ ! ВПРОЧЕМ МОЖЕ И ДА МУ ХАРЕСА – КАТ МУ ГЛЕДАМ ГАДНАТА МЪРЛЯВА ФИЗИОНОМИЯ НАДАЛИ НЯКОЙ ЩЕ ГО УВАЖИ ?! НЕ СТАВА ЗА НИЩО -БОКЛУК ! АКО МУ БЯХА ПОКАЗАЛИ ПОРТРЕТА ПРЕДИ „ПРОГНОЗАТА“МУ – ЩЕШЕ ДА ЯДЕ БОЙ ПРЕДВАРИТЕЛНО , АМА НЕЙ СЕ …!

nik
nik
17.05.2010 18:19 18:19

tozi idiot zaslujava da go dadat na raztrel pred sada gr.haskovo i da mu prasnat glavata,psihiasaha celia grad,kakav e zakona spored vas za tozi mizernik

ss
ss
17.05.2010 18:20 18:20

trepaneto mu e malko na tozi psihopat

Back to top button