Хасково

„Заедно е по-добре“ привлича доброволци от Хасково

Аниса ФонаПроектът „Заедно е по-добре“ на Сдружение за доброволчески труд (Си Ви Ес – България) бе представен днес в Хасково. „Искаме да изградим доброволческа мрежа в интернет пространството и да създадем една общодостъпна онлайн база данни, която да улеснява обмена на информация относно възможностите за доброволческа дейност в България“, съобщи за Haskovo.info координаторът Аниса Фона.

Тя допълни, че проектът „Заедно е по-добре“ е стартирал през септември 2009 г.“ и се финансира от Тръст за гражданско общество в Централна и Източна Европа.

В Хасково има около 50 ученици, които работят усърдно в Центъра за работа с доброволци към Младежки център – Хасково. „Това са деца от 9 до 12 клас„, обясни ръководителката им Галя Николова. По думите й местната организация вече е част от Националния алианс за работа с доброволци и си партнира успешно с още 28 центъра от страната.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button