Хасково

Хасковската езикова с американка от септември

ГПЧЕ Хасково22-годишната Хилъри Ноел от Чикаго ще бъде новият преподавател в хасковската езикова гимназия, съобщи за Haskovo.info помощник – директорът Гергана Гочева. Младата американка е завършила университета в Кънектикът. Има специалност „Политика за опазване на околната среда и икономика“. Учила е философия и социология.

От септември тя ще има съвместни часове с учители от Езиковата гимназия, ще води разговорен английски език и философия. Тази учебна година в училището няма американски преподавател.

Хилъри Ноел е една от 11-те американски стипендианти на българо-американската комисия за образователен обмен „Фулбрайт“. Освен в Хасково те ще преподават в езиковите гимназии в София, Пловдив, Стара Загора, Плевен, Смолян, Шумен, Кърджали, Ловеч и Добрич. Заплащането им се поема изцяло от стипендията.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button