Хасково

Манифестация и концерт за празника на писмеността в Хасково

Шествието тръгна от площад СвободаСтотици ученици и учители участваха в празничното шествие по улиците на Хасково по повод 24 май. То тръгна от площад „Свобода“, мина по главната улица и по бул. „България“ се насочи към спортна площадка „Спартак“.

Празничната манифестация блокира за кратко движението по улиците на града, които бяха предварително отцепени от полицията.

Денят на българската просвета и култура и на славянската писменост събра хиляди зрители на концерта на площадката, в който участваха групи от хасковските училища.

Заслужилите учители получиха наградиПоздрав за зрителите имаше и от хор „Орфей“ и танцов ансамбъл „Хасково“, които закриха концерта.

По време на тържествената част своите награди получиха учителите от Хасково и региона, удостоени с почетното отличие „Неофит Рилски“ на Министерството на образованието. Те им бяха връчени от началника на регионалния инспекторат Иван Панайотов.

 24 май в Хасково  24 май в Хасково
 24 май в Хасково  24 май в Хасково
 24 май в Хасково  24 май в Хасково
 24 май в Хасково  24 май в Хасково

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
аз
аз
24.05.2010 18:12 18:12

няма ли да има видео, моля

didddddi
didddddi
24.05.2010 18:25 18:25

iskame widoo ..
i snimki na smirnenski ;ddd

Back to top button