Спорт

Хасковски борец с коч от кмета на Кърджали

КласиранеИса Хасан от Хасково грабна голямата награда – коч за триумфа си при кадетите в турнира по свободна борба за купата на кмета на Кърджали. Близо 90 състезатели премериха сили на тепиха в Стремци в четирите възрастови групи: подготвителни, деца, момчета и кадети. Сред клубовете – участници от Южна България бяха хасковския „Ангел войвода“ и „Димитровград“.

Бронз за хасковската школа спечели Орхан Али при децата в категория 38 кг. При момчетата Димитър Иванов от клуб „Димитровград“ завоюва поредното си отличие от състезание като се класира втори в категория 42 кг след представителя на „Сливен“ Михаил Георгиев.

Първи в отборното класиране станаха домакините от „Крепост“ Стремци, следвани от „Сливен“ и „Айтос“, съобщиха от федерацията по борба.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button