Хасково

БСП: Г-н Борисов, за какво профукахте 2 милиарда?

Емилия Масларова, Иван Станчев и Корнелия НиноваГ-н Борисов, за какво профукахте 2 милиарда за 10 месеца и за какво смятате да профукате още 4 милиарда до края на годината?“ С този въпрос се обърна към премиера от Хасково днес Корнелия Нинова от БСП. Тя даде пресконференция заедно с хасковския депутат Емилия Масларова.

„Профуканите“ пари са от държавния резерв, който до края на годината ще намалее наполовина, заяви Нинова и отпита къде са след като „не са в икономиката, не са ни платени задълженията, не са при майките, не са при пенсионерите, не са в общините“.

При това харчене единствената следваща стъпка е вдигане на данъци и викане на МВФ да управлява страната, а това означава рязане на доходи и големи съкращения, заяви Корнелия Нинова.

Много ни притеснява съкращаването на бюджета на общините – това ги поставя пред фалит, защото няма да могат да извършват дейностите си, каза още социалистката.

Емилия Масларова на свой ред заяви, че заради намалените осигурителни вноски пред последните години Националния осигурителен институт е изгубил около 10 милиарда лева, което представлява бюджетът му за около 2 години.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ivan
ivan
31.05.2010 22:33 22:33

олигофрени и престъпници ,сори само това ми идва на ум,а пък масларова след като профука толкоз пари в стара загора ,с какви очи се обажда още повече че до изборите беше в много добри мафиотски отношения с гуруто на крадливите кметове, нашия хубавец жората иван станчев да каже след като стои до масларова дали подкрепя тази крадла. защото по принцип е против георги иванов, защото бил мошеник,но изглежда е против само по чуждите ,пардон той и кмета беще от тях. не знам нещо се обърках ,то в тази държава пълна сбоклуци като тези на снимката как да не се объркаш.

буби
буби
31.05.2010 23:33 23:33

на кого да вярваш, не знаеш – едни на други се нападат

кхъм
кхъм
01.06.2010 0:46 0:46

Седя ей тука и се чудя… на тия пресконференции журналистите каква роля играят? Само да copy/paste-ват?
Няма ли кой да попита, защо тия хора плямпат абсолютни глупости? Къде, примерно, са изхарчени бюджетните излишъци от предишните години? Коментар? Нещо?

Иван Драганов
Иван Драганов
01.06.2010 13:49 13:49

Масларова , Масларова , помниш ли като ги мачкахме чаршафите на Минералните бани .Ама и с Курнелия можем да ги омачкаме !

Back to top button