Хасково

Пълните буркани за пазара? Сменете си джамовете и тогава!

Правда Бакърова

Правда Бакърова

Фабрика за консерви е била временно затворена от инспекторите на регионалната здравна инспекция в Хасково. Причината е лошото състояние на материалната база, съобщи главен инспектор Правда Бакърова от РИОКОЗ. Тя обаче отказа да уточни за коя фирма става въпрос с мотива, че нарушението не застрашава непосредствено здравето на населението.

За да продължи да работи фабриката, собствениците й трябва да пребоядисат и да сменят дограмата, уточни Бакърова. През месец май в хасковска област са проверени общо 7 обекта за производство на плодови и зеленчукови консерви. Издадени са две предписания.

Общият брой на проверките на хранителния отдел на здравната инспекция през миналия месец е 439. След тях са издадени 46 предписания и 24 акта. Те са основно за пропуски при етикетирането, нередовни здравни книжки и тютюнопушене.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button