Хасково

За дни разграбиха билетите за Блатечки и Тодор Колев

Асен Блатечки и Койна Русева

Асен Блатечки и Койна Русева

Само за 3 дни хасковлии изкупиха всички билети за спектакъла „Побъркани от любов“ с участието на Асен Блатечки. Пиесата на Сам Шепърд е включена в програмата на предстоящите театрални празници в Хасково и ще бъде играна на сцената на местния Драматичен театър на 18 юни. 

Две седмици преди гастрола билети за „Побъркани от любов“ вече няма, затова ще има второ представление от 21 часа, което зрителите могат да гледат срещу 5 лева – съобщиха за Haskovo.info от театъра.  

За съжаление свършиха билетите за нашумялата комедия „Умирай лесно“ с Тодор Колев, с която ще бъдат открити празниците на Мелпомена на 15 юни. Въпреки кризата, всички пропуски за спектаклите в дните на фестивала са на символичната цена от 1 лев с изключение на „Побъркани от любов“. Освен  Асен Блатечки, който дебютира като режисьор, в хитовата пиеса играят Койна Русева, Васил Банов и Стефан Иванов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button