Хасково

20-годишна отне предимството на Опел, 78-годишна в болницата

Линейки78-годишна жителка на кърджалийското село Бащино е с комоцио в хасковската болница след катастрофа. Снощи около 20 часа на кръстовището на булевардите „В. Левски“ и „Съединение“ в Хасково е станал инцидент с лек автомобил Фиат Типо, шофирано от 20-годишна девойка от село Бащино и Опел Астра с водач 32-годишен хасковлия. 

При преминаване през кръстовището на зелен светофар и завой наляво младата водачка отнема предимството на насрещно движещия се Опел и предизвиква удар, от който е пострадала возещата се при нея възрастна жена. Пострадалата е настанена в болницата без опасност за живота. 

По същото време в Свиленград е образувано бързо производство срещу пиян водач. До 24 часа в ареста е 28-годишен жител на любимчанското село Оряхово, заловен да шофира с 1,37 промила алкохол в кръвта.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button