Хасково

Актьори от Хасково, Стара Загора и Ямбол радват децата

Детското шоу на пл. СвободаС Детско шоу на Държавен куклен театър Ямбол започна четвъртият ден от театралните празници в Хасково. Актьорите Жулиета Николаева и Ангел Попов веселиха децата от сцената на пл. „Свобода“. Въпреки, че детското шоуто вървеше успоредно с протестното шествие на мюсюлманите, празникът не бе прекъсван.

Днешния ден ще продължи с Приказки от Братя Грим – постановка отново на Държавен куклен театър Ямбол. Тя ще започне от 16:30 часа в Историческия музей. 

В 18:00 часа е началото на Детското празнично шоу с актьорите Вяра Калинкова и Стоян Ангелов от Кукления театър в Стара Загора на пл. „Свобода“.

Денят ще завърши с детска работилница „Да се забавляване заедно“ с познатите на всички хасковски актьори Силвия, Светла, Дарина, Костадин и Янко.

 Image  Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button