Хасково

Хасковлийка вади свидетелство са съдимост 3 дни, сървърът развален

Миглена Тянкова (в средата)За проблеми с издаването на свидетелства за съдимост алармираха читатели на Haskovo.info. „Трети ден не мога да си получа документа, а ми е необходим за работа, която трябва да започна на 1 юли“, оплака се Румяна Иванова. По думите й служителите в съда й обяснили, че сървърът с информацията е в София на ремонт и не се знае кога ще бъде готов. 

„Наистина имаме проблеми със сървъра от петък. Изгорели са два диска и не се знае дали информацията ще може да се възстанови„, обасни за Haskovo.info председателят на Районния съд Миглена Тянкова. Тя допълни, че тази сутрин са успели да възстановят част от информацията чрез отдалечен достъп и издаването на свидетелства са съдимост е възстановено. 

Работим на ръка и обслужването става по-баво. Вместо веднага хората ще получават свидетелствата си след половин час„, каза Тянкова. Проблемът със сървъра се очаква да  бъде разрешен до края на следващата седмица.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
gorskiq
gorskiq
30.06.2010 21:26 21:26

BRAVO

Back to top button