Хасково

Обгорялата Фиданка остава в болница, разследват семейството й за нелегална търговия

ЦигаритеОбгорялата при вчерашния пожар Фиданка няма да бъде транспортирана в Пловдив, съобщиха за Haskovo.infо от Многопрофилната болница в града. Въпреки, че жената е с 25% изгаряния по ръцете, краката и гърба състоянието й се подобрява.

Haskovo.info припомня, че малко преди 17:00 часа вчера взрив подпали апартамента на Фиданка и Али. Последвалия пожар изпепели покъщнината на семейството и голямо количество насипни цигари. По-късно полицаи са проверили и жилището на 25-годишния съпруг на пострадалата на улица „Звезда“, където също открили около 30 кг насипни цигари.

Затова собствениците на изгорелия вчера апартамент на бул. „Васил Левски“се разследват за нелегална търговия с цигари. Според полицаите вероятно става въпрос за нерегламентирана търговска дейност.

Апартаментът Фиданка

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button