Хасково

Хасковлия гледал 5 кила канабис във вилната зона край Бадема

Марихуана3 растения канабис с тегло 5 килограма откриха полицейски служители в парцел във вилна зона „Бадема“, съобщават от Областната дирекция на МВР в Хасково.
Задържан е 23-годишен хасковлия.

Вчера в землището на с. Стамболийски полицейските служители са открили 8 култивирани растения канабис с общо тегло 1,5 кг. Задържан е 39-годишен мъж от селото, който е познат на органите на реда.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Георги
Георги
11.08.2010 14:57 14:57

Смешни са полицаите с тези задържания. Хващат всички които имат по 2-3 килограма или по 100-200 грама, а истинските нарко дилъри никой не ги закача. Глупава държава… вършат работа за пред Европейския Съюз… ама защо си мислят, че след като и 5 годишно дете може да им каже кои са нарко босовете в Хасково, от ЕС няма да знаят за тях и не виждат че нищо не се прави по въпроса?

ГРАЖДАНИН
ГРАЖДАНИН
11.08.2010 22:39 22:39

АМИ ПРИЯТЕЛЮ, ЖИВЕЕМ В МИЛИЦИОНЕРСКА ДЪРЖАВА, И НИКОЙ НЕ СЕ ВЗЕМА В РЪЦЕ ДА ПРОМЕНИМ МЕЩО И ЧАКАМЕ НЯКОЙ МЕСИЯ-МИЛИЦИОНЕР/ПОЖАРНИКАР/ ДА ИМ ОПРАВИ ЖИВОТА. САМО ЧЕ, ТОЙ ОПРАВЯ СОБСТВЕНИТЕ СИ ДАЛАВЕРИ, А ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ ГИ ОПРАВЯ ОТЗАД И ИМ СПРЯГА ЕВТИНИ МИЛИЦИОНЕРСКИ АКЦИЙКИ, ДА СИ МИСЛЯТ ЧЕ НЕЩО СЕ ПРАВИ В „ИНТЕРЕС НА ОБЩЕСТВОТО“, А ЗАД ГЪРБА ИМ ЯДЕ И ПИЕ С НАРКО БОСОВЕТЕ, ЩОТО ТЕ СИ ПЛАЩАТ ЗА СПОКОЙСТВИЕТО……..КАКВО ТОЛКОВА СЕ ЧУДИМ????????????????

Back to top button