Хасково

Анкетата: Не на млякото и яйцата на открито без хладилник

Резултатите от анкетатаПо-голямата част от гласувалите в анкетата на Haskovo.info не одобряват продажбата на яйца и мляко на открито. 63,1% считат, че това е незаконно и опасно особено в горещините.

Всеки пети (20,4 на сто) няма против този вид търговия, но само при условие, че стоката се държи в хладилник. 16,5% от гласувалите дават зелена светлина на продажбата на яйца и мляко на открито с мотива, че възрастните хора, които ги продават, трябва да могат да си изкарат някой лев.

Новата анкета отново е на тема храни. През седмица цената на хляба в Хасково се увеличи с 20 стотинки след като само 2 месеца по-рано бе намалена с 25 стотинки. Питаме ви защо поскъпна хляба.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
баба Пена
баба Пена
23.08.2010 9:54 9:54

че къде другаде може да се купи мляко, в което има мляко, а не химия? е, слагат и по малко водичка, но обикновено не прекаляват 🙂

Петър Делчев
Петър Делчев
23.08.2010 10:33 10:33

Напълно съгласен съм. Може да е вкиснато (става на кисело мляко), ама поне е мляко !

Back to top button