Спорт

3 златни медала за „Виолена“ от турнира в Боровец

ВиоленаС девет медала се завърнаха състезателите на Клуб по аеробика „Виолена“ от ХІІІ Национален турнир за деца, юноши и девойки в Боровец.

При 9-11 години злато за клуба донесе тройката Димана Николова, Деметра Лачева и Живка Димитрова. Първи станаха и Ангел Казаков и Живка Димитрова при смесените двойки, както и Ангел Казаков с индивидуалното си изпълнение.

Сребърен медалист от Боровец е Дейвид Касъмов, който заедно с Деметра Лачева стана втори и на смесени двойки. Бронзов медал спечели и Димана Николова при индивидуалната надпревара.

Във възрастова група  12-14 години „Виолена“ спечели сребно в груповата надпревара и бронзов медал при тройките. Тихомир Баротев също стана трети в индивидуалната надпревара. „За него специалистите прогнозират изключително бъдеще“, коментираха от клуб по аеробика „Виолена“.

След един месец състезателите на „Виолена“ заминават за ХІ Международен открит шампионат на Австрия за мъже и жени и VІІІ Международен открит шампионат на Австрия при юноши и девойки.

Виолена Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button