Хасково

Дадоха четвърт милион за ремонти на селските училища

Община Хасково250 000 лева са получени в община Хасково по програма „Оптимизация на училищната мрежа“ на Министерството на образованието, младежта и науката, съобщиха от кметството. Парите ще се използват за ремонти в средищните училища във Войводово, Узунджово, Конуш и Малево, както и в обединените ученически общежития.

В училището в село Узунджово ще бъдат ремонтирани тоалетните на трите етажа на сградата. В Конуш ще бъде отводнено мазето, а в Малево ще се изгради пристройка с тоалетни. В обединените ученически общежития с отпуснатите средства ще се смени обзавеждането в стаите.

Междувременно по сметките на община Хасково е пристигнало и авансово плащане по проекта за 10 милиона лева за благоустрояване на паркове и пешеходна зона в града. Средствата са в размер на 20% от сумата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ностур
ностур
05.10.2010 16:17 16:17

Bravo za na4inanieto!!!!!!!!!Samo v Malevo ako moje da se pipne i Sportnata zala i besetkata!!!!!

ovelam
ovelam
05.10.2010 16:48 16:48

Какво има в малево. Това училище ли е? Какъв змиярник е това училище и салма!!!!!!!!!!

Back to top button