Хасково

РИОКОЗ: Има проблеми в детските градини, не казваме къде!

д-р Стефка Младенова

д-р Стефка Младенова

Няколко детски градини в област Хасково са с незадоволителна материална база, съобщи днес директорът на „Държавен здравен контрол“ към Регионалната здравна инспекция д-р Стефка Младенова. Тя допълни, че забавачките са от една община, но не пожела да каже коя

„В момента се подготвят предписанията, водят се разговори с ръководствата, но до затваряне няма да се стигне„, бе категорична д-р Младенова.

Тя допълни още, че освен детските градини в момента инспекторите от РИОКОЗ – Хасково правят проверки и в учебните заведения. Усилията на проверяващите са насочени към здравословното хранене на учениците. „Проверяваме в кои учебни заведения има столова за хранене, а там където няма се интересуваме дали фирмите, с които са сключени договори за доставка на храна имат право на разнос„, уточни Младенова. Засега няма констатирани нарушения.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
123
123
07.10.2010 12:10 12:10

Има проблем, разбира се- ако отидат да измерят температурите днес- ще им стане студено на мига. Заради делегираните бюджети, които са крайно недостатъчни, сега детските заведения са принудени да пестят от всичко, дори и от топло.

mother
mother
07.10.2010 13:44 13:44

Да, наистина заради делегираните бюджети децата ни стоят на студено и по-често ще са болни, както е моят син в момента, защото в детската градина му било студено, с по колко дрехи трябва да ги навличаме децата, че да се чувстват що-годе добре…

Vasileva
Vasileva
07.10.2010 19:45 19:45

Kmeta Ivanov misli za hotela na sina si a ne za dezata na Haskovo zatova e stydeno zatova sa gladni dezata v gradinite

AAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAA
11.10.2010 15:49 15:49

ВИНАГИ СЪМ КАЗВАЛ,ЧЕ ХАСКОВО Е ОТКЪСАН ГРАД.И С ТОЗИ КМЕТ РАЗБОИНИК,ВЕЧЕ НАПРАВО Е ВЪРХА.АМА САМО ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ ЛИ СА?АМИ ВИЖТЕ УЛИЦИТЕ В КВАРТАЛИТЕ А НЕ ТЕЗИ В ЦЕНТЪРА,КОИТО ГИ НАПРАВИ ДА ЗАМАЗВА ОЧИТЕ НА ХОРАТА.ХАСКОВО ПРИНАДЛЕЖИ НА НЯКОЛКО ЧОВЕКА КОИТО СИ ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ПОИСКАТ.НА ТАКИВА КАТО КМЕТА, КАТО СТАМАТОВ,ДЕПУТАТА КОИТО ЗА 4 ГОДИНИ НЕ КАЗА НИТО ДУМА В ПАРЛАМЕНТА,НО ЗА СМЕТКА НА ТОВА СТРОЕШЕ ХОТЕЛИ ЗАЕДНО С ДРУГАРИТЕ ОТ ДПС,И НА НЯКОЛКО ДРУГАРИ ОТ ДПС.ТОВА Е ХАСКОВО,ДРУГАРИ И ДРУГАРКИ КАУНИ.НИЕ САМИ ГИ ИЗБИРАМЕ ДА НИ УНИЩОЖАВАТ,ВМЕСТО ДА ГИ ПРЕБИЕМ НА МЯСТО С КАМЪНИ.НО ИМА И НЕЩО УСПОКОИТЕЛНО.ОТ КОСМОСА СЕ ВИЖДАМЕ В СИНЬО.ЦЕЛИЯ ГРАД БИЛ СИНЯ ЗОНА И Е ВИЖДАМЕ ОТ КОСМОСА.ВЕЧЕ СЕ КАЗВАМЕ СИНИЯ ГРАД.УРАААААААААА!!!

Back to top button