Спорт

Най-силните мъже на България в хасковската зала „Дружба“

Здравко СерафимовСъстезатели от над 20 български клуба ще премерят сили във финалите на националното първенство по силов трибой, което ще се проведе в събота и неделя в Хасково. Ще бъдат определени шампионите и шампион на шампионите.

От хасковския клуб „Бяла мечка“ участие ще вземат 10 състезатели, сред които и юноши, съобщи за Haskovo.info треньорът Живко Архондев. „Ще се борим отборно за второто място или поне за трето“, каза Архондев.

В надпреварата от местния клуб по силов трибой в категория 100 кг. ще се включи Здравко Серафимов, който стана втори на Европейското първенство в Швеция. Серафимов се подготвя за световно първенство в ЮАР през ноември, съобщи Живко Архондев.

Кирил Михайлов – другото голямо име в хасковския отбор, вероятно няма да участва във финалите заради контузия, каза още Архондев.

Шампионатът ще започне в 10 часа в събота, в неделя началният час е 9.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
11.10.2010 10:53 10:53

Какво стана с футболните клубове от Хасково?

Back to top button