Хасково

„Ракурси от Родопите“ гостува в Одрин следващата седмица

Жоро Колев

Жоро Колев

Изложбата „Ракурси от Родопите“ ще гостува в Одрин следващата седмица. Тя включва фотоси от Дяволския мост и село Дядово на хасковските майстори на обектива Жоро Колев, Димитър Стоянов, Мартин Яйцаров и Венко Степанов

Снимките са правени както през деня, така и през нощта и не са обработвани компютърно. Единственият помощник по време на снимките на фотографите е било студийното осветление

Официалното откриване на изложбата в турския град ще е на 19 октомври от 18:00 часа. Фотосите ще могат да бъдат видени в продължение на седмица в изложбената зала на Сдружението на фотографите в Одрин. След това имаме уверение, че изложбата ни ще бъде пренесена в местния университет, където се изучават специалности, свързани с фотографията, съобщи Жоро Колев.

Фотоси от изложбата Изложбата на хасковлиите в Одрин се осъществява със съдействието на местната власт в Хасково и Одрин. На откриването й ще присъства консулът на България в турския град.

Отношенията на хасковските майстори на обектива със Сдружението на фотографите в Одрин датират от година. Последният мащабен проект на турските им колеги, в който Жоро Колев, Димитър Стоянов, Мартин Яйцаров и Венко Степанов са участвали наравно с десетки фотографи от цял свят са били Мазните борби в Одрин в края на юни. Хасковските фотографи са убедени, че доброто сътрудничество с турските им колеги ще продължи и в бъдеще.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button