Хасково

Инспектори гонят двама бракониери, единият се измъква

Рибари6 мрежи с обща дължина 600 метра са конфискували инспектори от Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури в Хасково. По време на проверка на язовир „Ивайловград“ те са забелязали двама нарушители. При опит да ги заловят единият е успял да избяга, но другият бракониер е хванат

Инспекторите са му съставили акт за извършване на стопански риболов без разрешително. Избягалият бракониер ще бъде издирен с помощта на органите на реда и на него също ще му бъде съставен акт за незаконен риболов. 

Инспекторите на ИАРА Хасково са извършили проверка и на язовир „Тракиец“. От там са иззети 6 бракониерски мрежи с обща дължина 360 метра. Съставен е констативен протокол срещу неизвестен извършител.  Уловената в мрежите 20 кг. риба е освободена и върната в язовира.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button