Хасково

Кметът върна отмяната на скобите в синята зона на съветниците

СкобаКметът на Хасково Геоги Иванов връща за ново разглеждане решението на общинския съвет, с което бе отменето определянето на такса за скоби в синята зона. 

На предишното си заседание местният парламент премахна текста, според който градоначалникът определя колко се плаща за освобождаване на автомобила от скобите заради противоречие със закона.

След отмяната обаче се оказа, че няма как да бъдат санкционирани нарушителите, които не плащат за престой на автомобила си. В мотивите си Георги Иванов е записал, че отмяната е незаконосъобразна и с решението си общинският съвет не е предложил друг вариант за контрол.

На заседанието си следващия петък съветниците трябва отново да разгледат казуса.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
приятел на общината
приятел на общината
09.12.2010 21:15 21:15

крайно време е , господин кмета да сложи скоби и на жена ми.за да плащам и там вече!!!

mincho
mincho
10.12.2010 1:32 1:32

Прочетох за решението на кмета за скобите,НО се питам дали кмета е наясно ,че новият „паяк“ който служителят на общинска полиция ( замесник шефа) Борис Христов докара наскоро от Англия няма нужните документи за изправност на хидравличната система с която вдигат колите и напрактика работи незаконно.Дали ако колата ми бъде „изпусната“ от „паяка“,които няма нужните документи да вдига МПС-та общината ще ми заплати щетите по колата.Защо след като Хасково се нуждае от нови „паяци“ господин Иванов не осъществи търг на който да избере подходяща фирма която да ги достави? Вместо това нашия кмет реши да изпрати технически неграмотни хора да изкарат някои лев върху общинската заплатата, която плащаме всички ние.
P.S.
Тъй като не съм общински съветник и не мога да задам тези въпроси МОЛЯ някой от тях с повече смелост да попита Уважаемия г-н Иванов.Забравих да спомена, че цената на въпросните „ПАЯЦИ“ се е завишила двукратно докато пътуват до България.Справки може да направите във всеки английски авто сайт.

mincho
mincho
10.12.2010 1:50 1:50

Уважаеми общински съветници ако случайно бъдат зададени гореспоменатите въпроси моля не се оставяйте да бъдете заблудени.Могат ви се представят документите на другият паяк,който е идентичен с въпросния ,но за разлика от него е технически изправен и има нужният технотест.С думи и казано накратко имаме „ДВА ЕДНАКВИ ПАЯКА“ С ЕДИН НАБОР ИЗРЯДНИ ДОКУМЕНТИ .

Back to top button