Хасково

Мнозинството бойкотира сесията на Общински съвет Хасково

Залата остана почти празнаИзвънредната сесия на Общински съвет Хасково, която трябваше да се проведе днес, се провали. Причина за това стана липсата на кворум, след като представителите на ГЕРБ, ДПС и част от групите „Хасково – настояще и бъдеще“ и „Българе“ не се появиха в залата.

На заседанието трябваше да бъдат обсъдени възраженията на кмета Георги Иванов срещу решения на местния парламент от предишната сесия, с които бяха определени комисии за конкурсите за управители на четирите бивши диспансера и ДКЦ1, както и на „Обреден дом“ и „Тролейбусен транспорт“. Възражение имаше и срещу промените в наредбата за общинска собственост, които бяха гласувани на 17 декември. Четвъртото възражение бе срещу искането да бъдат допуснати отклонения в правилата за строителство, за да бъде издигнат нов комплекс на мястото на сградата на СМК на площад „Свобода“.

Георги Иванов На днешното заседание здравната комисия щеше да внесе предложение да бъде осигурена помощ на областна болница за справяне със ситуацията с болните от хепатит.

Това е безпрецедентно за последните 11 години и е благодарение на съюза ГЕРБ-ДПС-Комунисти, заяви в залата кметът Георги Иванов. Фактът, че тези хора ги няма днес означава, че те се страхуват от това, което трябва да защитят, каза още той. 

Иванов заяви, че тъй като кметът носи отговорност за случващото се в общината, той няма да допусне администрацията да не работи и ще атакува решенията в съда, както това се случи с предишното решение за отмяна на наказателните такси в Синята зона.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
АЗ, ГРАЖДАНИНЪТ
АЗ, ГРАЖДАНИНЪТ
09.01.2011 18:36 18:36

М’ ДАААА…… МРЪСНИТЕ КОМУНИСТЧЕТА И ГОТОВАНИ СЕ ПРАВЯТ НА ИНТЕРЕСНИ ПРЕД КМЕТА, ДА, АМА НЕ ИМ СТИСКА ДА ИЗЛЕЗНАТ СРЕЩУ НЕГО НА СЛОВЕСЕН ДВУБОЙ, НАЛИ???? ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЧЕ ТЕЗИ ГОТОВАНИ ДОВЧЕРА БЯХА ХРАНТУТНИЦИ ПРИ НЕГО, АМА НЕЩО МНОГО АЛЧНИ СТАНАХА И ПОЧНАХА ДА ГЛЕДАТ НЕГОВАТА ПАНИЧКА

Кеф
Кеф
09.01.2011 18:40 18:40

Това е безпрецедентно за последните 11 години – кмета огъзен и без гащи !

Анонимен
Анонимен
10.01.2011 12:00 12:00

НИЩО НОВО НА ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА.ОТ ДВАДЕСЕТ ГОДИНИ САМО КОМУНИСТИ И КОМСОМОЛЦИ ПЛЮС ПАЧИ ЗА МИРИЗМА.КМЕТА Е ИСТИНСКИ НАЦИОНАЛИСТ И ТРЕТИ МАНДАТ ОТСТОЯВА САМОСТОЯТЕЛНО И НЕЗАВИСИМО УПРАВЛЕНИЕ БЕЗ ШАПКА ОТ СОФИЯ.ДРУГАРЧЕТАТА СЕ ПУКАТ ОТ ЯД,ЧЕ НЕ МОГАТ ДА МУ СЛОЖАТ ХОМОТ И ДА ГО ВОДЯТ КЪДЕТО ТЕ СИ ПОИСКАТ.НАПРОТИВ ТОЙ УМЕЛО СЕ СПРАВЯ С ТАЯ ВСИЧКАТА ПАСМИНА ОТ МЛАДОКОМУНИСТИ И ТЪПИ КОМСОМОЛЧЕТА.НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ ВСИЧКИ НАЦИОНАЛНО ОТГОВОРНИ СИЛИ ЩЕ СЕ ОБЕДИНИМ И ЩЕ ЗАВРЕМ НА КОМУНИСТИТЕ ОТ ГЕРБ,БСП И ДПС МРЪСНИТЕ ИМ ФИЗИОНОМИИ В СОБСТВЕНИТЕ ИМ ЗАДНИ ЧАСТИ-АМИН

Back to top button