Регион

МРРБ осигурява 1 300 000 за водопровод до Меричлери

Росен ПлевнелиевЕдин милион и 300 хиляди лева ще осигури Министерството на регионалното развитие и благоустройстовото за изграждане на допълнителен водопровод, който да захрани с жителите на Меричлери и Великан с годна за пиене вода.

Това обеща днес министър Росен Плевнелиев при посещението си в Димитровград. „Ще действаме по най-бързия начин. Ако трябва ще платим една част от средствата тази година, а останалите следващата, но жителите на Меричлери ще усетят силната ръка на държавата„, категоричен бе министърът на регионалното развитие и благоутройството, който обсъди проблема с кмета на Димитровград и областния управител на Хасково.

Haskovo.info припочня, че жителите на Меричлери пият вода от водоноски от месец насам. Причината е засечено от РИОКОЗ – Хасково два пъти по-високо количество на арсен във водата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button