Регион

Тополовградски дознател задържан в Елхово с подкуп

ПодкупТополовградски разследващ полицай е задържан снощи от криминалисти в Районното управление в Елхово в момент на получаване на подкуп, съобщи за Haskovo.info говорителят на Областната дирекция на МВР в Ямбол Татяна Павлова.

Униформените от Елхово са действали по сигнал, подаден снощи около 20.00 часа в полицията. 36-годишният дознател от Тополовград е спипан с подкуп от 200 лева.

По първоначални данни същия ден арестуваният е привикал на разпит 51-годишен мъж, обявен за общодържавно издирване. По време на разпита служителят  предложил „оферта“ на издирвания – срещу определената сума да помогне на мъжа в образуваното срещу него досъдебно производство. После разследващият полицай го качил в личния си автомобил „Рено Сеник“ и го докарал в Елхово, където благодарение на светкавичната реакция на криминалистите е задържан.

Срещу тополовградския дознател е образувано досъдебно производство и дисциплинарна проверка. Работа по случая продължава.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button