Спорт

Наши танцьори трети за купата на Монтана

Манол и ВаняТанцовата двойка Манол Манолов и Ваня Симитчиева от Клуб по спортни танци  „Хасково“ зае престижното трето място в клас 18 С на провелия се през уикенда открит турнир за купата на Монтана. Добро класиране постигнаха и другите представители на местния клуб, които се състезаваха в оспорваната конкуренция на близо сто танцови двойки от страната от всички класове и възрастови групи.

В клас 15 С Димитър Димитров и Пламена Евтимова заеха пето място. Същото класиране постигнаха и Димитър Кирилов – Яница Панева в клас 15 Д, а връстниците им Атанас Попов и Десислава Христова станаха седми.

В провелия се в Монтана квалификационен турнир за юноши старша възраст – латиноамерикански танци Едис Иляз и Делина Костадинова от клуб „Хасково“ се класираха пети.

Възпитаниците на треньорката Петя Милушева са получили още едно признание – по покана на областния управител на Монтана те са открили със свое изпълнение международния турнир по спортни танци за младежи и аматьори, който също се проведе в събота.

 Димитър и Пламена  Едис и Делина

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Людмила
Людмила
21.03.2011 16:54 16:54

Поздравления за младите танцьори и на тяхната треньорка.

geri65
geri65
29.03.2011 19:56 19:56

aplodismenti ,za uspeha tova Grand li sa?

Back to top button