Регион

Задържаха молдовка с фалшиви португалски документи

ГКПП Капитан Петко Войвода, архивМолдовска гражданка се опитала да напусне страната с фалшиви португалски документи през ГКПП „Капитан Петко Войвода“, съобщават от МВР.

Вчера на граничния пунк пристигнала 43-годишната жена от Молдова. На територията на страната тя влязла на 7 юли през ГКПП „Дуранкулак“ с редовна туристическа виза. 

Пред граничарите на ГКПП „Капитан Петко войвода“ обаче тя представила фалшиво португалско разрешително и била задържана. 

Междувременно на гарата в Харманли униформените са задържали деветима пътници в международния влак от Турция с близо 500 кутии турски цигари без бандерол. Пловдивчаните – седем жени и двама мъже, били спрени от граничните полицаи, които разполагали с информация, че ще бъде направен опит за контрабанда на акцизни стоки. На нарушителите са съставени актове за митническо нарушение.  

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button