Хасково

Ромско семейство остана без тоалетна, РДНСК я разруши

РазрушаванетоСемейството на 63-годишния Филип Ангелов остана днес без тоалетна, склад, обор и салма. Постройките в двора на къщата му на ул. „Беломорска“ бяха изравнени със земята принудително от Дирекция за национален строителен контрол /ДНСК/.

„Заповедите за премахване на незаконните строежи са от януари 2009„, съобщи за Haskovo.info  директорът на РДНСК Южен централен район Анна Джурова. Преписката за случая е получена от общината. Администрацията пък направила проверка по жалба.

Според потърпевшите сигналът срещу тях е подаден от съседите им. Скарали се за пакет сол и враждата прераснала в отмъщение. 

„У съседите има незаконни постройки“, крещеше и кълнеше съпругата на Филип Ангелов. Тя бе категорична, че техните са законни, въпреки че не успя да представи документи за тях. 

Процедурата по премахването е спазена. Минали са всички срокове, в които потърпевшите са имали възможност да обжалват и да премахнат постройките доброволно“, уточни Анна Джурова.

Разрушаването

Филип Ангелов (вляво)

Разрушаването

Полицаи охраняваха разрушаването на постройките

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
13.09.2011 17:40 17:40

Амь ся на пътя ли ша серът братята роми?Голяма новина брей брей….

Tanya
Tanya
13.09.2011 22:09 22:09

Mnogo dobre sa napravili ce sa gi razrysili nezakonata im toaletna i salma te sa go zaslyjili takiva mrisni i dolni hora da patyat te sa go zaslyjili.

user
user
10.01.2014 22:42 22:42

awe ey tapaci horata kvo da napraqt ve bok

luci

Back to top button