Регион

Спипаха камион с памперси и сапун с неясен произход

Контрабанда, илюстрация3 644 стоки с неустановен произход и 80 кутии безакцизни цигари са иззели свиленградските полицаи от товарен автомобил, съобщават от областната дирекция на МВР в Хасково.

Вчера в 11:30 часа в село Пъстрогор автопатрули от Свиленград и Пътна полиция спрели за проверка товарен автомобил Мерцедес, шофиран от 30-годишен жител на старозагорското село Маджерито.

При проверката в товарната кола са открити памперси, прах, сапун, мокри кърпи и цигари без бандерол. По случая работят икономическите полицаи и служители на Митница Свиленград.

Още 50 кутии безакцизни цигари са иззели и симеоновградските полицаи. Те са открити при проверка в багажното отделение на лек автомобил Опел Вектра на улица „Раковска“ в Симеоновград, управляван от 38-годишен жител на димитровградското село Брод.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
05.08.2013 15:04 15:04

naistina tepavizata e mnogo priatno mesto za prane i otdix. cisto ispokoino mesto. golama sanka do vodata a polanata za izpranite kilimi i drugi e perfektna xaskovlii izpolzvaite prirodata a i rabotata vi varvi.

Back to top button