Регион

Мъж простреля близък на бившата си съпруга в Харманли

Улицата, на която естанала стрелбата, снимка Сакарнюз43–годишен харманлиец е прострелян в бедрото и областта на слабините след скандал в Харманли, съобщиха за Haskovo.info от областната дирекция на МВР в Хасково. Инцидентът е станал днес около 13:30 часа часа на ул. „Клокотница“ в града. 

Пострадалият е Илиян Н. – Кройф. Той  живее и работи в село Рогозиново, но днес отишъл в дома на своя близка. Там дошъл и стрелецът – неин бивш мъж, с който тя не живее от много години. След няколко разменени реплики бившият съпруг извадил пистолет и гръмнал 2  пъти госта, пише Сакарнюз. 

Сигнал за инцидента е подаден на телефон 112. Пристигналата на място линейка откарала простреляния в харманлийската болница с опасност за живота. След преглед мъжът е приет в Хирургичното отделение, където по спешност е опериран. 

Стрелецът е 38-годишен криминално проявен харманлиец, който е задържан.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button