Регион

Димитровградчанин загина при катастрофа

Болницата в ДимитровградНеправоспособен димитровградчанин, превозващ безакцизни цигари загина при катастрофа, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Вчера около 18 часа на булевард „Д. Благоев“ в Димитровград полицейски служители са направили опит за проверка на лек автомобил Ланчия с испанска регистрация. Водачът не се е подчинил и се отправил в посока кв. „Изгрев“. След жп прелеза за квартала, поради движение с несъобразена с пътните условия скорост, на десен завой водачът изгубил контрол над колата и се преобърнал в дясно извън пътя. 

Пристигналият на място полицейски екип установил, че колата е е управлявана от 31-годишен димитровградчанин, познат на органите на реда. Мъжът е откаран в МБАЛ-Димитровград с множество фрактури и наранявания. В последствие е починал от раните си.

Трупът е откаран за аутопсия в съдебна медицина. При огледа на автомобила са открити и 480 кутии цигари без бандерол. Образувано е досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Бат Салито ва.
Бат Салито ва.
22.01.2012 14:19 14:19

Ам ся,ко щи прай ръководството на МВР,ОД наМВР Хасково,РУП Дим-гр.Даль ши има оставки а?Щот жителите на то кв.са вного проблемниии и сигур ши има проблеми…

gosho
gosho
22.01.2012 19:36 19:36

ne e katastrofa a gonidba ot policaiii sus chasten avtomobil koito presledval jertvata nad 100 kilimetra v chas rodninite na pochinalia se obrushtat kum organite na MVR sofia da razasnqt sluchaq sus informacia ot kvaratala koito na 20-ta sekunda bqha na mestoprestuplenieto molq tozi sluchaii da bude razesnen…

ivan
ivan
23.01.2012 6:39 6:39

tova koeto e napisano na tazi starnica nqma ni6to ob6to s incidenta vijte komentarite tam e cqlata istina estestveno 4e mvr to 6te se opravdava no molq da obarnete pone malko vnimaniq po tozi slu4ai

gosho
gosho
23.01.2012 23:07 23:07

tova e chista luja det vikat che sa se opitali da go sprat dori ne beshe patrulka ami chasten avtomobil cverven passat koito go goneshe s bqsna skorost poradi gonidbata momcheto nqmashe kade da izbqga shtot karaha mn burzo i ot panika izgubi kontrol na avtomobila molq oburnete vnimanie na sluchaq iii da vzemete informacia ot kvartala zashtoto pri katasrofata imashe mn hora na blizo koito vidqha vsichko ii te se opitaha da mu dadut 1-va pomosht no civilnia policaii ne im pozvoli ii zvunnal na kolegite si da doidat vednaga za da se obravdaeee … molq da oburnete vnimaniiee vurhuu toq sluchaii obrushtame se kum MVR sofia ..

ПРИМЕРЕН ГРАЖДАНИН
ПРИМЕРЕН ГРАЖДАНИН
26.01.2012 12:51 12:51

мммм да, „горкото момче“… няма да е зле да се обърне внимание наистина. Чудно друг защо не преследват с бясна скорост? Може пък загиналия да не е забелязал гонещият го автомобил… и затова да не е спрял, нищо че не е имал никакви документи- било то шофьорска книжка или талон за колата. Но така е с вероятно крадена кола и багажник пълен с контрабандни цигари и най-вече с досие не е лесно да спреш за рутинна проверка. Лека му пръст, не го оправдавам. Сега ще страдат само близките му и полицаят, опитал да си свърши работата.

Back to top button