Регион

Румънки крият в бикините си злато

НакититеНад половин килограм златни и сребърни бижута са открили тази нощ митническите инспектори на Капитан Андреево в бельото на две румънски гражданки. Дамите са влезли в страната с автобус, пътуващ от Турция за Румъния. 

Пътниците в автобуса не са декларирали пред митническите власти стоки и валутни ценности. При извършения личен преглед обаче в бельото на 57-годишната румънка, митническа служителка открива три плика със златни пръстени, гривни, обици, медальони и колиета, както и масивен златен часовник с общо тегло 420,7 гр.

В бельото на 63-годишната й спътничка пък са открити шест плика със златни пръстени, гривни, обици, медальони и колиета с общо тегло 124,7 гр., както и сребърни пръстени, обици и колиета с общо тегло 60,6 гр. Накитите са конфискувани.

Това е втори случай за денонощието, при който митнически служители задържат недекларирано злато на българо-турската граница. По-рано вчера митническите служите на МП „Лесово“ те откриха в ТИР с чуждестранна регистрация 238 накити от жълто и бяло злато с общо тегло 1,200 кг.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button