Спорт

Георги Телчаров първи на държавното по културизъм

Георги Новаков и Илия Малинов

Георги Новаков и Илия Малинов

Хасковлията Георги Телчаров от Спортен клуб „Феникс“ – Хасково стана първи в категория „Класически културизъм“ на провелото се Държавно първенство по културизъм, класически културизъм и бодифитнес в Карлово. 

Шампионската титла на Телчаров му донесе покана от националния отбор за участие в Европейското първенство през май.

При мъжете в категория „Културизъм“ хасковлията Илия Малинов / до 100 кг./ стана втори, а Георги Новаков /до 85 кг./ – четвърти.

Това е дебют за тримата хасковлии, които тренираха под ръководството на трикратния републикански вицешампион и шампион на Jay Cutler Classic Добромир Делев.

Държавното първенство премина при изключителен интерес и професионализъм от страна на организаторите и участниците, съобщават от община Карлово.Стотици любители на спорта изпълниха залата на НЧ „Васил Левски – 1861 г.“ в града, за да наблюдават състезателите.Те бяха оценявани от професионално жури от представители на Българска федерация по културизъм и фитнес.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button