Спорт

Хандбалистите на ПГДС представиха Хасково на Ученически игри 2012

Отборът по хандбалХандбалистите на ПГДС „Цар Иван Асен ІІ“ представиха достойно хасковска област на републиканските Ученически игри 2012, които се проведоха в град Левски от 31 май до 3 юни.

10-те момчета от ІХ и Х клас, ръководени от треньора Росен Тодоров, завоюваха второ място след като победиха отборите на Ловеч, Петрич, София и Левски. На финала хасковските ученици се срещнаха с Варна, но не успяха да се наложат и паднаха с разлика от 10 гола.

Ние прославяме града, защото успехите на нашите ученици, са успехи и на Хасково„, коментира директорът Александър Батимов. Той припомни, че за да играят на Ученически игри 2012 състезателите са станали първи на Общинското и Областното първенства, на Зоналните първенства в Стара Загора и Бургас.

Това не са единствените спортни успехи на възпитаниците на хасковската гимназия по дървообработване и строителство, допълни Батимов. Учениците са успели да станат втори на зоналното първенство по лека атлетика за юноши и девойки VІІІ-Х клас, втори са на областното първенство по баскетбол за юноши ХІ-ХІІ клас и трети при VІІ-Х клас, трети са и на зоналното първенство по тенис на маса за девойки VІІІ-Х клас. 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button