Регион

Задържаха 22-годишен с 3.5 кг. кокаин в колата

22-годишен български гражданин е задържан вчера на изход на ГКПП „Капитан Андреево“, защото в колата му са открити 3 510 грама кокаин на стойност 730 080 лева, съобщават от прокуратурата.

Той е пътувал сам в лек автомобил от България за Турция. Колата е била отклонена за щателна митическа проверка, при която в тайник в двигателния отсек са намерени 3 пакета, съдържащи бяло прахообразно вещество. Тествано с полеви наркотест то реагирало на кокаин.

От прокуратурата са повдигнали обвинение на младия мъж за опита за контрабанда.

Шофьорът е задържан до 72 часа. Предстои Окръжна прокуратура – Хасково да внесе искане в съда за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
вип
вип
12.06.2024 16:59 16:59

Честито, то трябва да се радва, че не са го хванали в Турция. Едни бързи пари сега, почивка в ареста лятоска.

Истината ще излезе на яве!!
Истината ще излезе на яве!!
19.06.2024 7:17 7:17

Въпрос към родителите на това момче..
След като някой го е накарал… Да кара въпросната кола…. Защо колата е видяна лично от мен в Бургас и Стоян я кара сам с един друг въпросен човек който има Порше Панамера ? Ок след като е бил накаран…. Колата колко време е стояла пред вашето жилище? И колко пъти Стоян е засичан в града да обикаля с нея дори и гаджето си возел и още една мацка бреее… Така богат не се става моето момче ?.. ехххх каква дилема… Страха бил голямо нещо… Съвет към това дете и семейството му…. Стоян трябва да застане като мъж … След като чака дете… Страха не е хубаво нещо!! На цяла България Вече и е ясно,че спестява информация… Хора,места и.т.н … Или извинявайте те ви поеха адвоката и разноските и трябва да си мълчите….. Помислете малко…. От достоверна информация знам дори че Стоян е говорил с най добрия си приятел и той да кара друга кола…. Ехх това дали е казано в съда ??? Скоро ще се срещнем и ще задам тези въпроси и на семейството и на жена му 🍀🍀

Last edited 3 months ago by Истината ще излезе на яве!!
Back to top button