Хасково

44 нови свободни работни места в Хасковска област

44 нови свободни работни места са обявени през последната седмица в Хасковска област, сочи справката в Агенцията по заетостта.

В община Хасково се търсят учител в група за целодневна организация на учебния ден в I-IV клас, чистач в училище, двама чистачи на друг обект, двама готвачи, трима работници в кухня, общ работник за вътрешни строителни ремонти, двама пласьори на стоки на 1 800 лева заплата, шестима работници за поддръжка на измервателни уреди при индивидуални клиенти.

В Димитровград имат нужда от технически секретар във фирма на 1 200 лева, двама стъклари на 1 200 лева, шофьор на автобус за превоз на работници, старши специалист в общината за поддържане на актуална данъчна сметка на данъчно задължените лица, медицински лаборант на 1 030 лева.

В Свиленград свободните места са за двама работници за поддръжка на външни водопроводни инсталации, шестима крупиета, шофьор на лекотоварен автомобил за разнос на месо.

В Харманли се търсят четирима организатори на дейности в пенсионерските клубове и продавач, в Маджарово – трима мениджъри за приобщаване и социална интеграция на неактивни лица, а в Любимец – технически сътрудник за разнасяне на храна по домовете.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Потърпевш
Потърпевш
10.07.2024 16:12 16:12

И медицинският лаборант от 1030лв, чисто ще вземе 800, не се подлъгвайте по на Г-н управителя думите и свалянето на звезди

Back to top button