Хасково

Хасковски квартали без вода заради авария на главен водопровод

За авария на главен водопровод към квартал „Младежки хълм“ в Хасково съобщават от ВиК.

Екипи на водното дружество работят по отстраняването на повредата. С нарушено водоподаване са квартал „Младежки хълм“ и части от квартал „Воеводски“.

Очаква се работата да приключи до края на деня.

Междувременно читатели на Haskovo.info сигнализираха, че водоподаването в квартал „Младежки хълм“ и това лято е силно нарушено. През последните две седмици налягането е изключително слабо, а често въобще няма вода или идва само през нощта.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Гражданин
Гражданин
07.08.2024 10:28 10:28

Не знам дали има друг град в България с толкова лошо водоподаване. От години, поне веднъж месечно се спира водата на едни и същи места, които са разпръснати из целия град. Не стига, че качеството на водата е ниско и не годно за пиене, може би дори и за готвене, не стига, че цената на кубик е, ако не най- високата, то в топ 3, ами и често няма никаква вода. В една нормална държава, това отдавна да е решено. Да не говорим, че след ремонтите на ВиК, местата на изкопите остават или не ремонтирани, или засипани, колкото за отбиване на номера. Един ремонт от тях не съм видял, изпълнен качествено.

Дочка
Дочка
07.08.2024 11:06 11:06

В кв. „Младежки хълм“ от 1 месец авариите са ежедневие. Тъкмо пуснат водата и докато изчакаме да се усили налягането, тя отново спира. Некадърници.

Back to top button