Спорт

Георги Георгиев с победа на Европейското лично първенство по тенис

Георги Георгиев от ТК „Хасково 2015“ изигра вчера две срещи на Европейското лично първенство по тенис до 18 г. в Австрия, съобщават от федерацията.

В първия кръг свиленградчанинът победи с 6:3, 7:5 Иван Билетик (Босна и Херцеговина). Във втората среща Георги имаше преднина от 6:7(6), 6:2, 4:0 срещу Гаспер Матиясич (Словения) преди срещата да бъде прекъсната и отложена за днес. При успех Георгиев също ще се класира за осминафиналите.

Поставената под №12 при девойките Йоана Константинова победи във втория кръг с 7:5, 7:6(2) Ерин Пиърс (Великобритания). Това е втора поредна победа за българката на турнира без да загуби сет. За място на четвъртфиналите Константинова ще играе срещу Елишка Тихачкова (Чехия).

В турнира на двойки при девойките Йоана Константинова и Галена Кръстенова победиха без игра в първия кръг Ирем Курт/Дениз Туран (Турция).

В турнира на двойки при юношите Георги Георгиев и Виктор Киров трябва да играят днес срещата си втория кръг срещу Христос Главас/Стефанос Пурнаропулос (Гърция).

Треньор на юношите е Михаил Атанасов, а на девойките Серафим Грозев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button